суббота, 11 января 2014 г.

Скасування судового наказу, ініційованного ТОВ "ПУЕЦ", щодо стягнення заборгованності за ненадані комунальні послуги

У листопаді минулого року мешканка кв.114 нашого будинку С.В.Лихацька отримала з Дарницького районного суду наказ, виданий ТОВ «ПУЕЦ» на стягнення (нібито існуючої) заборгованості за комунальні послуги. Світлана В`ячеславівна стала першою із наших мешканців, хто  потрапив у механізм процесуального пограбування, запущений «ПУЕЦ».

Із підтримкою та юридичним супроводженням, наданими нашим ОСББ, Світлана В`ячеславівна подала до суду заяву про скасування судового наказу. Наприкінці грудня 2013 року вона отримала від Дарницького суду новорічний подарунок – суд скасував наказ.

Таким чином провалилася спроба «ПУЕЦ» безпідставно і без будь-якого обґрунтування отримати не зароблені ним гроші. За правилами процесуального законодавства тепер «ПУЕЦ» повинен  звертатися до суду в загальному порядку, з наданням належних доказів, яких в нього , як правило, не має.

Якщо раптом Ви також отримали реальний (не приклад, як в перших листах-попередженнях) судовий наказ, виданий "ПУЕЦ", Ваші дії:

  1. Ознайомитись з детальною інструкцією, розміщенною в приліфтовій зоні будинку
  2. Відправити в суд заяву згідно Форми Б (приклад є у чергового консєржа). Всі документи потрібно надати в суд в 2-х екземплярах!
  3. Зателефонувати юристу ОСББ - (050) 413 06 82, Євгеній Вікторович (або керуючій - (066) 008 83 96, Світлана Романівна)

1 комментарий:

  1. ура!

    я також написала заяву на скасування рішення суду, щодо незрозумілого штрафу. Чекаю на відповідь.

    сподіваюсь мене також порадують!

    Людмила. кв.23

    ОтветитьУдалить

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.