пятница, 28 августа 2015 г.

Результат нашего коллективного обращения к депутату Гончарову

Соседи!

Касательно нашего коллективного обращения по благоустройству зоны со стороны стоянки, набережной Жандарки возле дома и образовательных табличек для владельцев собак.

1. Установлено 3 таблички на территории дома "Убери за другом!" и демонстрацией как это можно делать. Верим, что "25-м кадром" сработает и владельцы собак начнут брать с собой пакеты и выбрасывать экскременты в мусорник.

2. Благоустройство набережной Жандарки:

Получила ответ от Владимира Гончарова:

"Доброго дня, шановна Тетяно. Відповідаючи на ваші запитання, запевняю, що усі звернення, які надходять від громади, ми уважно розглядаємо. Тим більше, коли вони стосуються такого гострого питання, як очищення Жандарки, яке є важливим особисто для мене.
Депутати Київради одностайно (80 голосів) підтримали рішення про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Києва на цей рік стосовно виділення фінансування у розмірі 625 тис. на озеро Жандарка. До цієї суми входять: проектування, розробка документації щодо розчищення озера (275 тис грн), будівництво мостового переходу через озеро до школи (350 тис. грн) та решта фінансування – на власне благоустрій території навколо озера, прибережної зони (озеленення, встановлення лавок, доріжки). 

Після розробки проекту, буде проведено експертизу, яка визначить об’єм додаткового фінансування, необхідного для виконання проекту. Я впевневний, депутати підтримають виділення коштів, бо розуміють важливість проблеми. Я особисто тримаю на контролі використання передбачених коштів. Про кожен крок щодо процесу розробки документації, початку будівництва мосту та благоустрою буду інформувати громаду через соціальні мережі, у газеті та на сайті. Дякую за порозуміння і не байдужість до вкрай важливого питання."

Не понятно только, что за "решта фінансування", если ее по сути нет: 275+350=625 тыс. грн., которые и выделили. Т.е. в этом году мы физически сможем увидеть только мост через озеро к школе №111. По нашей просьбе какого-либо решения в этом году не будет :(

3. Завоз песка или земли на зону со стороны стоянки, установка турников для детей

Так и не получен ответ и никакие действия не предприняты. В 10-х числах августа со мной созванивалась представитель приемной депутата. Сообщила, что с дня-на-день ждут ответ от Дарницкой администрации и потом сообщат, к чему придут. Но, к сожалению, "воз и ныне там".

В ходе переписки был задан еще один вопрос:

"Маю до Вас ще одне питання в цьому ключі - воно стосується школи та дитсадка, які мають бути на місці стоянки "Київміськбуду" та зоні неподалік нового пляжу, що ви збудували. Коли ми були на пікеті перед "Київмісьбудом" з питанням благоустрою набережної, який вони незакінчили, то отримали відповідь, що це буде повноцінно зроблено, коли збудуються ці соціальні обєкти, які по словам "КМБ" частково мають фінансуватись з міського бюджету. Тоді ж Ви нам надали копію відповіді від мерії, що будівництво школи та дитсадка мають здійснити за "КМБ" за свій кошт. Питання - де правда? Та чи будуть збудовані ці обєкти? Хто має їх фінансувати? Коли? Адже від строків іх будівництва залежить і повноцінний благоустрій набережної Жандарки, правильно? Крім того, як Ви знаєте, шкіл та дитсадків в нашому мікро-районі катастрофічно не вистачає. "КМС" завершив забудову, продав квартири, а за соціальні обєкти забув і нікому до цього немає діла, на жаль. Як ми можемо на це вплинути та зрушити "камінь" ще в цьому напрямку?"

Получен ответ:

"Щодо цього запитання - все правильно Ви кажете, але насправді питання дуже складне і різнопланове.Писати дуже багато треба. Буде можливість, наберіть мене 31.08, як раз повернуся з відрядження."

В общем, созвон 31.08. Буду держать Вас в курсе.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.